Passion for faget

Individuel undervisning

Plads til alle

Et kørekort kræver førstehjælpskursus

– tag dit færdselsrelaterede førstehjælpskursus her​

​Før du kan nå helt i mål med dit kørekort, er der en række teori- og køretimer, der skal gennemføres og bestås. Men vidste du, at det også er lovpligtigt med et gennemført førstehjælpskursus, før du får dit kørekort?

Hos Langes Køreskole i Nørresundby kan du tage kørekort til personbil, MC-kørekort og kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Da vi er beliggende tæt på Aalborg, har vi mange elever fra de byerne deromkring, fx fra Biersted, Sulsted, Vodskov og Vadum. 

Førstehjælpskurset er ikke er inkluderet i vores pakkepris. Har du et gyldigt bevis for førstehjælp, der er mindre end et år gammelt, kan du nemlig godt bruge det. 

Det er kun når du er førstegangserhverver, at det er nødvendigt med et færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Hvad indebærer førstehjælpskursus til kørekort?

Når du tager kørekort skal du tage et specielt førstehjælpskursus i færdselsrelateret førstehjælp - det adskiller sig derfor fra andre førstehjælpskurser, som man kan tage. 

Det er ikke påkrævet, at du tager dit førstehjælpskursus hos os, men der er dog nogle gældende regler, når det kommer til kursus i førstehjælp og erhvervelse af kørekort, som du skal være opmærksom på.

​Følgende regler gælder:

  • Et kursus skal vare 8 timer
  • Kurset er lovpligtigt
  • Beviset må ikke være mere end 1 år gammelt
  • Der kan ikke bestilles teoriprøve uden kursusbevis

Har du ikke et bevis? Få det her hos os

​Har du ikke et bevis på, at du har gennemført et førstehjælpskursus, kan du selvfølgelig tilkøbe det vores skole.

Du er naturligvis også velkommen til at tage dit førstehjælpskursus på Langes Køreskole, selvom du ikke tager dit kørekort hos os. Der gælder de samme priser, uanset om du tager dit kørekort hos os eller ej.

Kontakt os i dag og hør mere

Det er en god idé at bestille tid til førstehjælpskurset i begyndelsen af forløbet, så du er sikker på at have det, når det bliver tid til din teoriprøve.

Vi har mange unge elever på vores hold, og de færreste af dem har gennemført et kursus. Derfor vil et kursus i førstehjælp foregå sammen med de andre på holdet.

Ring til os på 20 68 18 99, eller skriv til info@langeskoereskole.dk, hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig vores førstehjælpskursus.

Hør direkte fra vores elever

underline-blue

Storartet køreskole med skønne kørelærere, som besidder uanede mængder af tålmodig, giver kyndig vejledning og yder stor støtte. Hos John & Kate får du et individuelt, skræddersyet forløb, som sikrer at du bliver bedst muligt klædt på til at skulle ud i trafikken på egen hånd. Jeg er så glad for at jeg valgte jeres køreskole - jeg kan på det varmeste anbefale jer til alle.

​Stinna Dommerby

Via Facebook

En fantastisk køreskole, som gøre alt for at nå ens mål - at få kørekortet i hånden.

Det er to meget støttende kørelærer, og det fede er man lære at køre med mere end en kørelærer og derfor mere forbedret på når kørekortet skal i hus, som er med en fremmed.


Tusind tak for alt!

Amanda Thodberg

Via Facebook

Jeg har taget kørekort hos John (bil+mc). Han er en af byens mest erfarne kørelærer, så han kan sit stof. Derudover er han utroligt behagelig.

Ingen problemer af nogen art og vil til enhver tid anbefale ham 👌

Lars Madsen

Via Google

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores køreskole, så er du altid velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen med din besked.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Langes Køreskole

Engvej 15
​9400 Nørresundby

CVR: 14490035 

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 68 18 99

✉ E-mail: info@langeskoereskole.dk

Følg os

Åbningstider

Vi kan altid kontaktes på telefon, e-mail eller facebook.