​Med et motorcykelkørekort kan du gøre, hvad du vil

​Et motorcykelkørekort er for mange noget, de har drømt om, siden de var børn. Er det endelig ved at være tid til, at du kan tage et MC kørekort? Så skal du komme ind til os hos Langes Køreskole.

Vi har køreskolehold til både bil og mc - her på siden kan du læse mere om mc kørekort. 

Langes Køreskole ligger i Nørresundby, hvor teoritimerne bliver afviklet. Da vi ligger tæt på Aalborg, har vi desuden mange elever fra de omkringliggende byer, såsom Vadum, Sulsted, Vodskov og Biersted.

MC Kørekort: Det får du med i pakken på vores køreskole

Der er forskellige ting, du skal igennem, før du står med dit kørekort i hånden - og vi sørger for at klæde dig godt på.

Her hos os kan du tage motorcykelkørekort til:

  • Kategori A1 (lille motorcykel)
    ​Max. 125 ccm. ​Og 15 HK. Alder 18 år
  • Kategori A2 (mellemstor motorcykel)
    ​Ingen begrænsning på ccm. Max. 48 HK. Alder 20 år.
  • Kategori A (stor motorcykel)
    ​Ingen begrænsninger. Alder 24 år, eller 22 år hvis der er opnået 2 års erfaring på A2

​Vi overholder selvfølgelig de lovmæssige krav, men det betyder ikke, at vores undervisning er kedelig. Her får du seriøs og samtidig spændende undervisning, der skaber tryghed og tillid mellem elever og lærer, så du kan blive godt kørende.

Hvad koster et motorcykelkørekort?

Prisen på motorcykelkørekort er som udgangspunkt 11.500,-

Men du skal være opmærksom på, at det kan være nødvendigt med ekstra køre- og teoritimer, hvis der er behov, eller hvis du dumper en prøve. Derfor kan vores priser variere en smule.​

​Drømmer du om danske landeveje på motorcykel? Kontakt os i dag

Det er vigtigt for os, at vi klæder vores elever bedst muligt på til at skulle færdes alene i trafikken. Derfor får du hos os den samme kørelærer gennem hele forløbet, så der opstår tillid mellem jer. Tillid er nøglen, når man skal føle sig tryg i trafikken.

Ønsker du at høre mere om vores holdstart, undervisning eller andet, kan du kontakte os på 20 68 18 99 eller info@langeskoereskole.dk

Følg med på Facebook​

Hør direkte fra vores elever

underline-blue

Storartet køreskole med skønne kørelærere, som besidder uanede mængder af tålmodig, giver kyndig vejledning og yder stor støtte. Hos John & Kate får du et individuelt, skræddersyet forløb, som sikrer at du bliver bedst muligt klædt på til at skulle ud i trafikken på egen hånd. Jeg er så glad for at jeg valgte jeres køreskole - jeg kan på det varmeste anbefale jer til alle.

​Stinna Dommerby

Via Facebook

En fantastisk køreskole, som gøre alt for at nå ens mål - at få kørekortet i hånden.

Det er to meget støttende kørelærer, og det fede er man lære at køre med mere end en kørelærer og derfor mere forbedret på når kørekortet skal i hus, som er med en fremmed.


Tusind tak for alt!

Amanda Thodberg

Via Facebook

Jeg har taget kørekort hos John (bil+mc). Han er en af byens mest erfarne kørelærer, så han kan sit stof. Derudover er han utroligt behagelig.

Ingen problemer af nogen art og vil til enhver tid anbefale ham 👌

Lars Madsen

Via Google

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores køreskole, så er du altid velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen med din besked.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Langes Køreskole

Engvej 15
​9400 Nørresundby

CVR: 14490035 

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 68 18 99

✉ E-mail: info@langeskoereskole.dk

Følg os

Åbningstider

Vi kan altid kontaktes på telefon, e-mail eller facebook.